Клієнти ПриватБанку скаржаться на оновлення Приват24

Нещодавно ПриватБанк оновив інтерфейс онлайн-сервісу Приват24, що викликало незадоволення деяких користувачів. Таким чином, один із постійних клієнтів висловив своє розчарування змінами в системі регулярних платежів.

Невдоволений клієнт написав відгук на порталі Мінфін.

Як повідомив клієнт нова версія ускладнює пошук і процес регулярних платежів, особливо для користувачів, які зберігають велику кількість транзакцій. Він наголошує, що раніше, було легко знайти потрібний платіж за ім’ям чи адресою, а тепер потрібно відкривати кожен платіж окремо.

Клієнт висловив стурбованість тим, що такі зміни можуть призвести до помилок під час оплати, особливо серед користувачів літнього віку. Він пропонує банку тимчасово відновити доступ до старої інтерфейсної версії, поки новий інтерфейс не буде вдосконалений.

Представники ПриватБанку надали відповідь на відповідне звернення, що постійно працюють над вдосконаленням своїх сервісів, а нова версія спрямована на те, щоб зробити користування більш інтуїтивним та зрозумілим для всіх користувачів. Вони також відзначили, що намагаються ефективніше розподілити функціональність для полегшення навігації.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.