У Windows 11 з’явиться можливість підключати смартфони до меню «Пуск» та керувати пристроями

Автор видання Android Authority Ендрю Груш, який також є інсайдером і тестувальником Windows, повідомив про нову функцію, що розповсюджується Microsoft у рамках програми Windows Insider. Це нові можливості програми Phone Link.

Функція, доступна поки що лише тестувальникам, дозволить не тільки підключати айфони та Android-смартфони до комп’ютерів під керуванням Windows 11, що вже працює, а й керувати пристроями. Іншими словами, завдяки Phone Link користувачі матимуть змогу інтегрувати свої смартфони в меню «Пуск».

У меню “Пуск” можна буде побачити рівень заряду телефону, відповісти на дзвінок або повідомлення, керувати фотографіями без відволікання на мобільний пристрій. До того ж нова функція Phone Link навіть дозволить безшовно продовжити роботу з телефону та запустити вибрані програми прямо на екрані комп’ютера.

Однак функція доступна лише для тестувальників. За словами Груша, нова функція ще не готова до появи, і поки не повідомляється, чи з’явиться вона в стабільній збірці Windows 11.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.