У Мінцифри повідомили, як працюватиме нова функція у “Дії“

У Мінцифри повідомили, як здійснюватиметься е-бронювання через державну платформу “Дія”. Також вони зауважили, що процедура буде максимально швидкою та зручною для користувачів.

Заступниця директора Мінцифри Валерія Ткач пояснила, що для бронювання певного працівника керівник має подати відповідну заяву. Рішення по ньому буде прийнято дуже швидко — фактично протягом 60 хвилин.

«Те, що ми пропонуємо, — це синхронізація бронювання, щоб людина не чекала відповідь тижнями. Весь процес буде завершено протягом години. Поки керівник підприємства, подасть працівника на бронювання, всі відповідні перевірки будуть проведені. Потім керівник підприємства отримає інформацію про кожного працівника — заброньований він чи ні. А також сам працівник теж може побачить цю інформацію в «Резерв+». – прокоментувала вона.

За словами Ткач, керівники матимуть дані про кожного працівника — схвалили йому бронювання чи ні. Офіційно працевлаштовані українці побачать актуальну інформацію про себе в військово-обліковому документі прямо в мобільному додатку «Резерв+».

Акцентуємо вашу увагу на тому, що бронювання персоналу можливе на підприємствах, установах та організаціях, які вважаються життєво важливими для функціонування внутрішньої економіки країни або для задоволення потреб ЗСУ. Послуга доступна, якщо робітник працює у зазначених категоріях організацій, перебуває у реєстрі військовозобов’язаних, а також може підтвердити трудові відносини з підприємством.

Функціонал е-бронювання в «Дії» буде запущено за кілька тижнів.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.