Смартфон Motorola S50 Neo отримає рекордний термін заводської гарантії

Бренд Motorola анонсував середньобюджетний смартфон S50 Neo і розповів про його головну особливість — значний термін заводської гарантії. Водночас пристрій показали на офіційних тизерах, завдяки чому стали відомі особливості його дизайну та варіанти забарвлення корпусу.

Судячи з промоматеріалів, Motorola S50 Neo отримає чотирирічну гарантію проти року у більшості конкурентів. За останні роки такі умови пропонувала лише Meizu для флагманських моделей Meizu 20 та 21. Крім того, дворічний гарантійний термін офіційно отримували деякі моделі Lenovo, OnePlus та Xiaomi.

З бази даних регулятор TENAA відомо, що Motorola S50 Neo отримає 6,6-дюймовий загнутий з боків AMOLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення 120 Гц. Крім того, смартфон оснастять акумулятором на 4850 мАг зі швидкою 33-ватною зарядкою, подвійною основною камерою з датчиками на 50 і 8 Мп, а також 32-мегапіксельною фронталкою.

За наявними даними, новинка буде побудована на базі процесора Snapdragon 6s Gen 3 у поєднанні з 8/12 ГБ оперативної пам’яті та накопичувачем об’ємом до 1 ТБ. Габарити корпусу пристрою становитимуть 161 x 73 x 7,5 мм. Прем’єра смартфона у Китаї відбудеться 25 червня, при цьому його глобальна версія може дебютувати за назвою G85.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.