Документи у “Резерв+” матимуть обмежений строк дії

Кабінет Міністрів України прийняв низку важливих рішень щодо документів військового обліку. Одним із найважливіших нововведень є впровадження QR-коду у військово-облікових документах, що спрощує ідентифікацію та перевірку інформації. Варто зазначити, що впровадження QR-коду стане першим кроком на шляху до цифровізації та модернізації військового обліку.

Про це повідомив Олексій Гончаренко нардеп Верховної ради від “ЄС”.

Термін дії військово-облікового документа в електронній формі, не перевищуватиме одного року з дати його формування“, – повідомив Гончаренко.

Це рішення було прийнято для того, щоб зберегти точність даних у документах, що є важливим для ефективного управління обліком військовозобов’язаного.

Також підтверджується, що документи військового обліку в електронній формі та документи військового обліку в паперовій формі мають однакову юридичну силу. Це означає, що незалежно від формату документа він буде визнаний офіційним і дійсним. Дане нововведення має на меті спростити процеси ведення обліку та дати громадянам можливість обрати зручний формат документа.

Додаток« Резерв+» стане основним інструментом ведення військово-облікової документації в електронному форматі. Він забезпечує легкий доступ до документів, швидке оновлення та перевірку за допомогою QR-коду. Це зменшить обсяг паперової роботи та зробить облік більш прозорим та ефективним.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.