Xiaomi випустила Mesh-систему для великих квартир та котеджів

На глобальному веб-сайті компанії з’явилася нова Mesh-система Xiaomi AC1200. Її ключовими особливостями стали висока «дальнобійність» та можливість одночасного підключення до мережі до 120 пристроїв. Крім того, система автоматично розпізнає смартфони Xiaomi та Redmi, забезпечуючи їм пріоритетне з’єднання.

Залежно від комплектації Xiaomi Mesh System AC1200 поставляється з одним, двома або трьома репітерами, забезпечуючи площу покриття до 140, 260 і 370 м² відповідно. Габарити одного елемента становлять 89,5 x 89,5 x 153,7 мм. Пристрій оснащується внутрішніми антенами та підтримує загальну пропускну здатність до 1200 Мбіт/с.

Набір інтерфейсів включає два Ethernet-порти по 1 Гбіт/с кожен (WAN та LAN). Заявлено підтримку управління зі смартфона за допомогою програми Mi Home, включення до Mesh-мережі до 10 роутерів та «ексклюзивне прискорення» для смартфонів Xiaomi та Redmi: роутери їх розпізнають та активують «канал для покращення продуктивності в іграх».

Xiaomi Mesh System AC1200 вже з’явилася на сайті Xiaomi, але дата початку глобального продажу і ціна Mesh-системи поки не оголошені.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.