На ТЦК чекають великі зміни: що відомо

Голова Комітету з нацбезпеки, Олександр Завітневич поділився основною думкою щодо змін в роботі ТЦК, а саме що зробить їхню роботу ефективнішою.

Він наголосив на двох основних варіантах реформування ТЦК:

  • Передати ТЦК до Міністерства оборони. Такий крок дозволить краще координувати роботу ТЦК з іншими військовими структурами. Це може підвищити ефективність та швидкість мобілізації.
  • Зробити ТЦК цивільними установами. Цей варіант передбачає, що ТЦК будуть працювати під управлінням Держслужби. Але цей підхід потребує детального обговорення та перевірки, щоб зрозуміти, чи він зможе працювати в умовах українських реалій.

«Створення рекрутингових центрів збільшення їх кількості — це вже частина реформи», — зауважив Завітневич. Але він також підкреслив, що раптові дії під час повномасштабного вторгнення можуть бути недоречними. Важливо знайти баланс між необхідністю змін і стабільністю системи.

Також Завітневич акцентував на важливості відкритого обговорення всіх пропозицій. Це стосується, як ідеї підпорядкування ТЦК Міністерству оборони, так і ідеї перетворення їх на цивільні установи.

«Потрібно реально розуміти, які варіанти спрацюють, а які – ні.» – підсумував він.

Також читайте:

Стало відомо коли ухилянтам почнуть розсилати повістки поштою

Українки з інвалідністю підвищили ціну за фіктивні шлюби з ухилянтами

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.