Як роздавати мобільний інтернет без світла

На тлі масових ударів Росії по українським енергетичним об’єктам, українці змушені жити в умовах постійного відключення світла. Навіть без електрики важливо мати доступ до Інтернету, особливо це стосується роботи чи навчання.

Найпростіше підключитися в таких ситуаціях це – мобільний інтернет. Крім того, більшість сучасних смартфонів оснащені функціоналом мобільної точки доступу, що дозволяє роздавати мобільний інтернет на інші пристрої. Про більш детальне використання цієї функції, розповіло видання CNET.

Мобільна точка доступу перетворює ваш телефон на Wi-Fi-роутер. Для цього потрібно увімкнути мобільний Інтернет, зайти в «Налаштування», вибрати в розділі «Підключення» функцію «Мобільна точка доступу» та активувати її. Ви також можете встановити пароль і назву точки доступу.

Після виконання всіх дій ви можете підключити комп’ютер, ноутбук або інший пристрій до мобільної точки доступу. Для цього потрібно відкрити налаштування Wi-Fi, вибрати назву точки доступу та ввести пароль.

Варто пам’ятати, що швидкість мобільного Інтернету може бути нижчою, ніж зазвичай. Крім того, існує обмежена кількість пристроїв, які можуть підключатися до мобільної точки доступу, і з’єднання працюватиме, доки телефон не розрядиться.

Крім того, використання мобільних точок доступу може призвести до перевищення лімітів, передбачених вашим тарифним планом, що призведе до додаткових витрат або обмежень швидкості.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.