Хіт продажів Nokia 3210 2024 року допомагає «утекти від смартфонів»

Телефон Nokia 3210 (2024) має просто неймовірний попит, оскільки абсолютні всі партії, які надходять у продаж в Китаї, відразу розкуповують.

Перезапуск класичної моделі 25-річної давності із сучасними оновленнями було випущено у Китаї у травні цього року, стартову партію розкупили за пару днів. Потім виробник доставив до магазинів ще кілька партій, але вони не затримуються на прилавках. Сьогодні, 13 червня, почалися продажі чергової партії пристроїв, які знову розкупили за лічені години.

Як пише mydrivers, основна причина популярності Nokia 3210 (2024) та подібних телефонів полягає в тому, що молоді люди сподіваються подолати залежність від смартфонів та проводити за телефоном менше часу. Згідно з опитуванням, 62,8% студентів проводять понад 6 годин на день, граючи на своїх мобільних телефонах, а 15,6% заявили, що проводять понад 10 годин на день на своїх мобільних телефонах. Багато хто бере з собою телефон у туалет, не припиняє використовувати його за кухонним столом і так далі.

У статті йдеться про те, що на цьому фоні багато хто намагається «втекти від смартфонів». Вони свідомо вибирають дешеві прості смартфони, які надають базові функції, але не дозволяють витрачати багато часу в соціальних мережах.

Тільки вчора ми повідомляли, що дорослі та підлітки, стурбовані тим, скільки часу вони витрачають за смартфонами, починають віддавати перевагу більш простим моделям, про що йдеться у дослідженні BBC. Авторитетне видання називає їх dumbphone або «тупими/дурними телефонами» (на противагу смартфонам або «розумним телефонам»).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.