Офіційно представлений Oppo F27 Pro+: справжня шкіра та захист від падінь

Компанія Oppo представила середньобюджетний смартфон із захистом від води. Причому модель F27 Pro+ відповідає рейтингу IP69, тобто більш захищена від впливу води, ніж багато флагманів.

Також новинка захищена і від фізичних дій. Виробник називає цей захист Damage-Proof 360 ° Armour Body, але для нас важливіше, що це говорить про те, що апарат повинен витримувати падіння з висоти до 1,8 метра. Правда, оскільки якогось потужного фізичного захисту тут все ж таки немає, краще телефон не кидати, які б специфікації не заявляв виробник.

Ще однією відмінністю є шкіра на задній кришці, причому Oppo говорить просто про шкіру, не згадуючи веганську або іншу, яка б вказувала на штучний матеріал.

І тут варто назвати ціну смартфона. Ідеться про 335 доларів за версію 8/128 ГБ, і це ціна не в Китаї, а в Індії, тобто на глобальному ринку.

Що ж до інших параметрів, вони цілком типові для цього сегмента. Серцем новинки служить SoC Dimensity 7050. Вигнутий екран OLED має діагональ 6,7 дюйма з роздільною здатністю Full HD+ та кадровою частотою 120 Гц. Також можна виділити 64-мегапіксельну камеру та акумулятор ємністю 5000 мАг з 67-ватною зарядкою.

А ще апарат виділяється товщиною 7,9 мм та масою 177 г, тобто він дуже тонкий та дуже легкий для своїх габаритів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.