ПриватБанк запустив дешеві кредити на купівлю генераторів та сонячних панелей: умови

Після масових відключень електрики по всіх областях України, ПриватБанк оголосив про нову кредитну програму для розвитку альтернативних джерел енергії.

В пресслужбі банку повідомили, що ця ініціатива спрямована на підтримку бізнесу та приватних осіб у придбанні обладнання для автономного енергозабезпечення.

Програма включає купівлю широкого спектра обладнання: електрогенератори, джерела безперебійного живлення, акумулятори, сонячні електростанції, газопоршневі електростанції, твердопаливні котли, вітрова енергетика тощо.

Максимальний термін кредитування 60 місяців, що дозволяє розподілити витрати на тривалий термін. Ще однією перевагою програми є відсутність комісій за видачу кредиту та можливість оплати 30% вартості обладнання.

Фінансування ініціативи проходить згідно державної програми “Доступні кредити 5-7-9%”. Подати заявку щодо кредитування можна онлайн або зв’язатися з менеджером банку, який допоможе з оформленням.

Важливо зазначити, що дана програма доступна лише для бізнесу. Про це банк повідомив на своїй сторінці Facebook, відповідаючи на запитання клієнтів. Але в ПриватБанку зазначили, що для фізичних осіб банк пропонує інші механізми фінансування, але звичайно процент кредитування значно вищий.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.