Українці будуть отримувати у Дії нові сповіщення

Тепер в додатку “Дія” можна буде отримати сповіщення, що людина, яка вважалася зниклою безвісти, знаходиться в полоні або була обміняна і повернулася додому.

Через застосунок Дія Координаційний штаб сповіщатиме сім’ї щодо зміни статусу полонених. Про це повідомили в пресслужбі “Дії”.

Чекати будь-яку інформацію про зниклу людину нестерпно важко. Ворог постійно надсилає повідомленням родичам полонених з пропозицією заплатити кошти, щоб “пришвидшити” обмін. Або поширюють неправдиві відомості, імітуючи повідомлення від Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, – йдеться у повідомленні.

Тому для того, щоб захистити сім’ї від ворожої дезінформації, усі сповіщення з кабінету Координаційного штабу надходитимуть також в додаток “Дія”.

Для отримання повідомлень необхідно зареєструвати особистий кабінет на сайті Координаційного штабу та подати заявку про зникнення.

У Дії повинно прийти сповіщення, що заявку було підтверджено. І коли до справи військовополоненого або зниклого безвісти буде відомо нову інформацію, то сповіщення буде надходити в “Дію”. Наприклад те, що його звільнили з полону, або якщо особа вважалася зниклою безвісти, але виявилося, що вона в полоні.

Повідомлення після виконання вищезазначених дій буде надходити автоматично у Дію.

Нагадаємо, у мобільному застосунку Дія тепер доступне посвідчення ветерана. Його можуть отримати не лише військовослужбовці, а й постраждалі від війни та родини загиблих захисників.

Також читайте:

Новий законопроект економічного бронювання чоловіків у Верховній Раді: відстрочка за мінімальну зарплату.

Чи вистачить місць в українських в’язницях для всіх ухилянтів та дезертирів.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.