Xiaomi офіційно представила Mijia C500: подвійну камеру спостереження з ІІ

Xiaomi представила нову камеру спостереження Mijia C500. Її головна особливість – дві камери, одна з яких має широкий кут охоплення, а друга оснащена системою приводів для дистанційного керування напрямом огляду та збільшенням зображення (PTZ-камера).

Перша камера отримала роздільну здатність 4 Мп і кут огляду в 110°, а друга має таку ж роздільну здатність, а також поворотний механізм (360° по горизонталі та 58° по вертикалі), двократний зум і кут огляду в 58°. За словами компанії, якщо через смартфон дивитися на об’єкт з першої ультраширококутної камери та натиснути на якусь ділянку кадру, то на нього наведеться друга та покаже збільшене зображення.

Також є нічне бачення із 16 вбудованими інфрачервоними (940-нм) світлодіодами. До того ж новинка отримала ІІ-алгоритми, за допомогою яких вона може розрізняти людей, домашніх тварин, дітей, що плачуть, і визначати віртуальні кордони.

Дивитись на трансляцію з двох об’єктивів можна як окремо, так і одночасно. Також є можливість перевести кожен об’єктив у режим очікування. Для захисту трансляції від злому всередині є спеціальний чіп безпеки. З інших характеристик заявлено Wi-Fi 6, а також можливість навісної та настільної установки.

Камера з’явилася на платформі для краудфандингу Xiaomi Youpin за ціною $47, а роздрібна вартість становитиме $52.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.