Названо важливі нововведення в iOS 18 для кастомізації та захисту даних

Напередодні конференції WWDC у мережі з’явилися нові інсайдерські відомості про нововведення, які Apple готує для прошивки iOS 18. Одне з них покликане покращити приватність особистих даних на айфонах, друге – дати користувачам більше можливостей для оформлення інтерфейсу під свої уподобання.

За інформацією порталу MacRumors, стандартні програми в iOS 18 можна буде захистити від несанкціонованого запуску за допомогою Face ID. Швидше за все, для стороннього софту ця функція буде недоступна – принаймні на момент релізу.

Крім того, джерело повідомляє про підготовку апгрейду темного режиму оформлення інтерфейсу iOS. Зокрема, очікується можливість “розфарбовування” вибраних іконок додатків у глибокий чорний колір. Це дозволить приховати «зайві» значки з робочого столу, не видаляючи їх, і простіше орієнтуватися в програмах, що часто використовуються.

Раніше аналітик Bloomberg Марк Гурман також повідомляв, що в новій версії iOS можна буде переміщати ярлики додатків на домашньому екрані без прив’язки до сітки. Подробиці про iOS 18 стануть відомими вже сьогодні ввечері на конференції WWDC 2024.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.