Перераховані налаштування, які можуть зламати Android-смартфон: не чіпайте їх без крайньої необхідності

Багато хто з нас використовують смартфон для спілкування та розваг. Однак сучасні пристрої на Android мають параметри, які вимагають обережності.

Скидання до заводських налаштувань. Ця функція може покращити роботу операційної системи, усунути різні помилки, оновити системні програми. Однак, всі дані на смартфоні будуть видалені без можливості відновлення.

Режим розробника та видача root-прав. Вони дозволяють отримати доступ до багатьох функцій на смартфоні. Але якщо встановити неправильні параметри, телефон може стати непридатним до роботи, а ще існує великий ризик зараження пристрою вірусами. Краще не активуйте режим розробника та не отримуйте root-права без чіткого розуміння, для чого це вам.

Установки SIM-картки. У разі встановлення неправильних параметрів ви можете залишитися без зв’язку. Зазвичай ці налаштування, коли ви вставляєте сімку в смартфон, автоматично оновлюються.

Інші налаштування. Краще не змінюйте такі параметри: дозволи додатків, дата і час, спеціальні можливості. Останні потрібні людям з обмеженими можливостями.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.