Арешт майна та блокування карток: чим загрожує неактуальна інформація в Резерв+

Чоловіки, які оновлять дані через “Резерв+” і вкажуть невірну інформацію, будуть покарані максимальними штрафами, а також їм можуть заблокувати банківські рахунки.

Про це повідомили в Міністерстві оборони.

Якщо працівник ТЦК не зможе зв’язатися з військовозобов’язаним через мобільний телефон, який він повинен вказати при реєстрації в “Резерв+”, то наступним кроком буде оповіщення його через поштове повідомлення. Тобто, рекомендованим листом чоловіку буде надіслана “вимога”, щоб він з’явився у військкомат і вона буде вважатися врученою навіть тоді, коли поштовий працівник поставить відмітку про неможливість її вручення. Наприклад, чоловік вказав не вірну адресу проживання в додатку “Резерв+”.

В Міністерстві оборони зазначили, що будуть карати максимальними штрафами за такі дії чоловіків. На сьогодні максимальний штраф за ухилення від військового обліку становить 25 тисяч гривень. Також через суд чоловіків будуть позбавляти права керувати транспортним засобом.

Щоб уникнути подібних проблем в Міністерстві оборони рекомендується чоловікам своєчасно та достовірно оновлювати свої облікові дані, включаючи адресу фактичного місця проживання. В іншому випадку повістки надсилатимуться на адресу реєстрації та при неврученні будуть вважатися врученими належним чином.

Також читайте:

В Уряді підтримали постанову щодо електронного сервісу бронювання на порталі “Дія”.

Українці, які прийдуть до ТЦК без повістки отримають приємний бонус.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.