Кухонний гаджет DrinkingWater генерує чисту воду з повітря

Новий гаджет компанії AWD може з упевненістю отримати приставку «три в одному», дозволяючи одночасно знижувати вологість у приміщенні, очищувати повітря та генерувати питну воду. Вода виходить буквально з повітря.

Габарити диспенсера для води не більші, ніж у кавової машини. Гаджет використовує 6-ступінчасту систему фільтрації для видалення забруднень з повітря. Для цього використовується бавовна, активоване вугілля та інші елементи. Відтак вода опромінюється ультрафіолетом для знищення мікроорганізмів.

 

Очищувач комплектується сонячною батареєю, що робить його портативним. За словами виробника, ступінь очищення при шестиступінчастому методі сягає 99,9%. Але виробник вирішив не обмежуватися лише очищенням повітря, а ще й інтегрувати систему видобутку води з повітря, яка за рахунок очищення підходить для вживання.

Усього буде доступно дві версії очищувача: Primary Edition, здатна виробляти до 14 літрів чистої води щодня, і навіть Pro Edition з можливістю генерації до 19 літрів щодня. Пізніше компанія планує розпочати продаж картриджів, які збагачують воду різними мінералами.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.