В Україні потрібно зробити всіх жінок військовозобов’язаними і знизити мобілізаційний вік до 23 років

Щоб протистояти нашому ворогу, Україна повинна бути військовою державою. Для цього всі українські жінки повинні, як і чоловіки, з 18 років бути призваним до армії та пройти військову підготовку, а мобілізацію слід починати з 23 років.

Такими міркуваннями поділився в інтерв’ю Армія TV командир батальйону “Ахіллес” 92 ОШБр Юрій Федоренко.

Я вважаю, що всі українці незалежно від статті повинні бути військовозобов’язаними. З 18 років всі повинні пройти військову підготовку, а участь у бойових діях допускати після 23 років. До цього часу кожен повинен мати військово-облікову професію і розуміти, як вона працює, – зазначив комбат.

На думку Федоренка, у сучасних українських реаліях всі чоловіки і жінки повинні вміти володіти зброєю та надавати першу медичну допомогу.

Звичайно це все не популярні рішення для влади, але кожен українець сьогодні повинен взяти в руки зброю і допомогти вибити ворога з нашої землі. Тому до лав Збройних сил України повинні встати всі громадяни. Причому за таких обставин людські втрати ЗСУ були б значно меншими, ніж зараз, а результат військового протистояння значно кращими для України – підсумував військовий

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.