Пилосос-швабра Dreame H12 Pro тимчасово доступний за зниженою ціною

Звичайні ручні пилососи вже нікого не дивують, тому виробники постійно вигадують, як їх поліпшити. Так, модель Dreame H12 Pro одночасно пилососить та миє підлогу, що робить прибирання ще ефективнішим та економить час. На честь початку літа пилосос тимчасово доступний за зниженою ціною AliExpress.

Dreame H12 Pro генерує потужність всмоктування до 300 Вт, що дозволяє йому збирати не тільки пил та різне сміття, але й пролиті рідини. Фактично він одночасно і пилососить, і миє, а отже економить власнику час. При цьому його можна використовувати тільки для сухого прибирання, що є актуальним за наявності в будинку килимів.

У пилососі передбачений бак на 900 мл для чистої води та ще один на 700 мл, куди збирається брудна вода та все сміття. Потім досить просто вилити все це у туалет. І найголовніше, що після завершення збирання пилосос встановлюється на спеціальну док-станцію, де він автоматично самоочищається, а потім ще й сушить валик-щітку гарячим повітрям, запобігаючи виникненню грибка та неприємного запаху.

Особлива конструкція турбощітки дозволяє прибирати в безпосередній близькості до стіни, де зазвичай збирається найбільше пилу. Вбудований дисплей дозволяє контролювати вибраний режим збирання та рівень заряду. Крім того, пилосос повідомляє про всі важливі події голосовими підказками.

З 10 ранку за київським часом 1 червня і до 10 ранку 8 червня пилосос можна буде замовити за акційною ціною – за 9800 гривень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.