Xiaomi випустила новий потужний перкусійний масажер

В асортименті китайської компанії з’явилася нова модель перкусійного масажера Mijia Massage Gun 3, який служить для розслаблення, так і для стимуляції м’язів. Однією з основних відмінностей від попередника стало збільшення потужності та нові інтелектуальні функції для більш ефективного використання приладу.

У порівнянні з минулою версією потужність вібруючих пульсацій була збільшена на 38%, що спричинило масаж більш глибоких груп м’язів, а також більш ефективного розщеплення молочної кислоти та швидкого усунення болю та втоми. Пристрій здатний видавати максимальну частоту обертання до 2800 оборотів за хвилину при амплітуді 10 мм.

На вибір користувачів є два режими роботи: з фіксованою та змінною частотою. Перший пропонує постійну швидкість для розслаблення до тренування і після тренування, а змінний імітує професійний масаж для щоденного відновлення м’язів. Пістолет запам’ятовує останні вибрані налаштування, а світлове кільце служить для візуального керівництва по прикладеному тиску.

Прилад поставляється з кількома масажними головками для різних груп м’язів, а вбудованого акумулятора ємністю 2450 мАч вистачить на 30 днів використання.

Xiaomi Mijia Massage Gun 3 вже продається у Китаї за ціною приблизно 56 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.