У “Резерв+” з’явиться новий функціонал

Найближчим часом у додатку “Резерв+” з’явиться новий функціонал, який дозволить виправити дані без візиту до ТЦК. Це відбуватиметься шляхом подання електронних запитів до інших реєстрів.

Про це розповіла заступниця міністра оборони України з питань цифрового розвитку Катерина Черногоренко

Як відомо, системою, що лежить в основі програми, є реєстр «Оберіг», який електронно інтегрований до всіх державних реєстрів.

Ми додамо функцію, яка дасть можливість без особистого приходу зробити запит до працівників ТЦК та СП, йдеться про електронний запит до інших реєстрів.Це буде прирівнюватися до того як громадянин принесе особисто свідоцтво або будь-який інший документ прямо у ТЦК. Уже скоро даний функціонал повинен запрацювати і ходити в ТЦК, щоб оновити дані більше не буде потрібно, – зазначила Черногоренко

Також вона додала, що “Резерв+” повинен стати електронним аналогом ТЦК повністю і до цього буде докладатися максимум зусиль.

Наразі через “Резерв+” можна оновити свої дані, а саме – електронну пошту, телефон і фактичне місце проживання. Для цього і був запущений функціонал “Резерву”.

Також з 18 червня в застосунку буде доданий QR-код, фактично це буде електронний військовий квиток, який можна буде зчитати і отримувати всю потрібну інформацію про військовозобов’язаного чоловіка, — розповіла Черногоренко.

Також читайте:

Офіційно 150 днів ТЦК не мають права затримувати та відправляти на ВЛК чоловіків.

ТЦК будуть надавати доступ до електроенергії позачергово.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.