Xiaomi випустила дитячий годинник-трекер з GPS та двома камерами

У каталозі пристроїв гаджетів Xiaomi поповнили новий розумний годинник для дітей під назвою Mitu Watch S1. Вони дозволяють батькам визначати розташування дитини, відстежувати історію її переміщень, а також отримувати повідомлення про знаходження власника пристрою в «небезпечних» зонах.

Xiaomi Mitu Watch S1 отримали 1,78-дюймовий IPS-екран з роздільною здатністю 448×368 пікселів. Об’єм ОЗУ становить 1 ГБ, вбудованої пам’яті – 8 ГБ. Годинник має підтримку GPS, ГЛОНАСС, Beidou, GALILEO і QZSS, основна 8-мегапіксельна камера і фронталка на 5 Мп. Вони потрібні, щоб під час відеозв’язку батьки бачили не лише дитину, а й її оточення.

За допомогою ІІ-алгоритмів і датчиків позиціонування годинник може віддалено інформувати батьків не тільки про координати дитини, але і про її місцезнаходження в приміщенні. Наприклад, це корисно, якщо дитина загубилася у торговому центрі. Також є 90-денна історія переміщень, яку можна перевірити за допомогою смартфона.

До того ж батьки можуть задати на карті будинок, школу або небезпечні зони — годинник поінформує, якщо дитина зайшла в неї або залишила певну локацію. До того ж гаджет вміє визначати відхилення від звичних маршрутів та тривале перебування у поїздці. Дитині доступна функція екстреного виклику.

Крім того, годинник підтримує навчальні програми, що розповідають про шкільні предмети, кілька циферблатів, месенджер WeChat, QQ, радіо, онлайн-ТВ, а також сервіси операторів China Mobile, China Telecom та China Unicom. При цьому батьки знатимуть, якими програмами користується дитина.

З більш звичних для смарт-годин функцій виробник зазначає наявність моніторингу стану здоров’я: загальної втоми, втоми очей, емоційного стану, частоти пульсу та рівня кисню в крові. Також є відстеження понад 100 спортивних занять у дев’яти категоріях. Корпус пристрою захищений від води за стандартом 2АТМ.

За заявою Xiaomi, годинник шифрує дані, щоб їх не можна було перехопити, а батьки можуть керувати дозволами для сторонніх програм і призначати пароль для розблокування. Також заявлено швидку зарядку, яка забезпечує годинник енергією на день за шість хвилин.

Xiaomi Mitu Watch S1 продаються у Китаї за $166.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.