Apple хоче “змусити” користувачів тримати iPad по-новому

Співробітники Apple в рамках інтерв’ю французькому виданню Numerama поділилися подробицями про майбутні моделі iPad. За їхніми словами, майбутні пристрої отримають несподівану косметичну зміну. Його завдання – переконати користувачів тримати планшет «правильно» – принаймні, на думку самого виробника.

За даними джерела, Apple має намір розгорнути на 90 ° фірмовий логотип у формі яблука, нанесений на тильну панель планшета. На думку вендора, власники iPad частіше використовують його саме в альбомній орієнтації (наприклад, підключаючи гаджет до клавіатури), через що логотип надає неправильне положення.

З урахуванням цієї обставини американська компанія вже перенесла датчик фронтальної камери на довгу сторону нових iPad Pro і iPad Air. До того ж у горизонтальній орієнтації логотип з’являється на екрані пристроїв під час їх увімкнення або перезавантаження.

«Я думаю, що цей задум буде реалізований. У компанії гадають над цим питанням. iPad вже давно прийнято використовувати в портретному режимі, проте все більше користувачів обирають альбомну орієнтацію», – зазначає Моллі Андерсон, дизайнер продуктів Apple.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.