Xiaomi представила вуличну IP-камеру за допомогою сонячної панелі

Xiaomi оголосила про випуск вуличної камери спостереження BW500. Новинка підтримує запис у високій роздільній здатності, має широкий кут огляду і забезпечує чітку картинку навіть в умовах слабкого освітлення. Ще однією особливістю моделі стала опціональна можливість використання “зеленого” джерела живлення.

Xiaomi BW500 оснащується датчиком зображення з апертурою f/1.6, кутом огляду 136 градусів та підтримкою роздільної здатності до 2560×1440 пікселів. Хороший «зір» при слабкому освітленні і навіть уночі на відстані до 10 метрів камері забезпечує комбінація ІЧ-прожектора та класичного LED-ліхтаря. Також заявлено функцію інтелектуального шумоподавлення для розпізнавання голосу на відстані до 7 м.

Новика підтримує фірмовий ІІ-алгоритм для ідентифікації людей, транспортних засобів та тварин у зоні спостереження. У режимі сигналізації при виявленні стороннього вмикається гучний звуковий сигнал і світиться біле світло. Повідомлення про тривогу також буде надіслано на смартфон власника пристрою.

Для зберігання даних у гаджета є 32 ГБ пам’яті eMMC з підтримкою кодування H.265 та доступ до хмарного сховища. Корпус камери захищений за стандартом IP67, тому її можна використовувати не лише у приміщенні, а й на вулиці.

За автономність гаджета відповідає інтегрована АКБ на 10 000 мАг. У режимі запису тільки при спрацьовуванні датчика руху камера, як стверджує виробник, може працювати до 6 місяців на одному заряді. Поліпшити цей показник можна за допомогою фірмової сонячної панелі (потужність 5 Вт, продається окремо).

Ціна Xiaomi BW500 у Китаї становить $51.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.