Власники бренду Nokia випустили смартфон для бідних HMD Aura: чим він може похвалитися

HMD Global презентувала новий бюджетний смартфон HMD Aura. За ціною близько 118 доларів США, Aura пропонує привабливе поєднання функцій для своєї вартості. HMD Aura оснащений 6,56-дюймовим HD+ IPS LCD дисплеєм з роздільною здатністю 900×1600. На відміну від аналога Pulse Pro, він пропонує більш традиційний дисплей із співвідношенням сторін 16:9.

Всередині Aura працює на 28-нм чіпсеті Unisoc SC9863A1, аналогічному тому, що використовується Nokia C31. Він оснащений 4 ГБ оперативної пам’яті та 64 ГБ вбудованого сховища, чого цілком достатньо для повсякденних завдань, таких як перегляд сайтів та онлайн-трансляції. У GeekBench 6 процесор набрав близько 160 балів (одноядерний) та 725 балів (багатоядерний).

Оснащений акумулятором ємністю 5000 мАг, Aura підтримує заряджання потужністю 10 Вт через порт USB-C. У ньому також є 3,5 мм роз’єм для навушників.

Телефон оснащений 13 Мп основною камерою на задній панелі з додатковим об’єктивом для глибини. Попереду розташована 5-Мп селфі-камера.

HMD Aura має сканер відбитків пальців, встановлений на задній панелі. З коробки він працює під керуванням останньої версії Android 13.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.