POCO Pad з квадродинаміками вже доступний для покупки: ціна

Тільки вчора бренд POCO представив свій перший планшет із простою назвою Pad, а сьогодні його вже можна замовити. Пристрій підійде для читання, перегляду відео, роботи з поштою та документами, ігор або може виступати як навігатор в машині.

POCO Pad отримав 12,1-дюймовий IPS-екран з роздільною здатністю 2560х1600 пікселів та частотою оновлення 120 Гц, що гарантує високу деталізацію та плавність картинки. Підтримка Dolby Vision означає можливість відображення HDR-контенту. Система з чотирьох динаміків із підтримкою Dolby Atmos створює об’ємне звучання, що посилює відчуття під час перегляду фільмів та в іграх.

Планшет побудований на базі 4-нм процесора Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2 з 8 ГБ оперативної пам’яті та накопичувачем на 256 ГБ. Він працює під керуванням операційної системи HyperOS. За допомогою функції Xiaomi Smart Hub планшет можна перетворити на центр управління розумного будинку. За автономність в ньому відповідає акумулятор ємністю 10 000 мАг за допомогою 33-ватної швидкої зарядки.

Додатково до планшета можна придбати POCO Smart Pen для малювання та нотаток. А якщо підключити клавіатуру, він може замінити ноутбук.

До 14:59 за київським часом 30 травня 2024 планшет можна придбати за спеціальною ціною – за 11500 гривень. Вказана ціна дійсна на день публікації, кількість пристроїв обмежена.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.