Apple продовжують тролити за рекламу iPad Pro: Xiaomi зняла свою версію скандального відео

 

Нещодавня реклама Apple iPad Pro, у якій крупним планом показали знищення різних інструментів для творчості, викликала критику. Після чого Apple потролила компанія Samsung, а тепер це зробила і Xiaomi.

Компанія опублікувала рекламний ролик, що готує громадськість до запуску нового смартфона. Відео починається дуже схожим чином, проте замість того, щоб розчавити предмети, прес зупиняється, після чого на екрані з’являються слова Cinematic Vision зі свіченими літерами Ci та Vi.

Нагадаємо, Civi є молодіжною лінійкою смартфонів Xiaomi. Телефони Civi від Xiaomi були ексклюзивними для Китаю, а останньою моделлю була Xiaomi Civi 4 Pro.

Очікується, що Xiaomi 14 Civi стане першим телефоном Civi за межами Китаю. Він буде заснований на Civi 4 Pro і буде оснащений 6,55-дюймовим дисплеєм AMOLED з роздільною здатністю 1,5K (2750 x 1236 пікселів) і частотою оновлення 120 Гц, однокристальною системою Snapdragon 8s Gen 3 з підтримкою оперативної пам’яті LPDRR5X 4.0. Основна камера отримає роздільну здатність 50 Мп. Пристрій поставлятиметься з акумулятором ємністю 4700 мА•год із підтримкою зарядки 67 Вт.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.