Xiaomi випустила вуличну камеру з водозахистом та піврічною автономністю

Компанія Xiaomi оголосила про старт продажу нової вуличної камери відеоспостереження BW300 з цікавим набором функцій. Новинка не боїться поганої погоди, здатна «бачити» у темряві та може працювати в режимі сигналізації, а також підтримує низку корисних програмних інструментів на базі ІІ.

Xiaomi BW300 «упакована» в корпус із захистом за стандартом IP67, оснащена 3-мегапіксельним сенсором та об’єктивом із кутом огляду 130° (f/1.6). Для нічної зйомки використовується вбудований ІЧ-прожектор, але передбачено і традиційне LED-підсвічування – з її допомогою камера може підсвічувати та відлякувати сторонніх у поєднанні зі звуковою сигналізацією.

Інтегрований динамік також можна використовувати як домофон. Як заявляє виробник, мікрофон Xiaomi BW300 вловлює промову людини на відстані до семи метрів. До списку ШІ-функцій (вимагають підключення платної підписки Xiaomi Cloud Storage Pro) входять розпізнавання транспортних засобів та людей, а також напрямки їхнього руху.

Згідно зі специфікацією, на одному заряді акумулятора камера пропрацює до 180 днів, якщо вкластися в ліміт до 10 епізодів активності на день. Щоб продовжити автономність пристрою, можна додатково укомплектувати 5-ватною сонячною панеллю. Управління роботою Xiaomi BW300 здійснюється за допомогою мобільного додатка.

Новинка вже надійшла у продаж на міжнародному ринку за ціною від $65.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.