Xiaomi представила компактний проектор Xming Q5 із функціями Smart TV

Каталог цифрової техніки Xiaomi поповнив компактний проектор Xming Q5. Він не тільки здатний відтворювати фільми з носіїв, але й оснащений розумними функціями, що дозволяють замінити сучасний телевізор. Xming Q5 отримав компактний корпус заввишки 17,5 см та вагою 1,4 кг. Його можна закріпити на спеціальній стійці, за допомогою якої пристрій можна повернути вертикальною віссю на 360°. Новинка підтримує декодування 4K-відео при нативному дозволі зображення 1920×1080 пікселів. Заявлений показник розмаїття становить 1500:1, яскравість – 280 люмен (стандарт не уточнюється).

Однією з особливостей новинки стала оптична система PhotonX, покликана боротися з витоком світла, потраплянням всередину пилу, а також перегріванням робочого елемента. Проектор отримав чотириядерний процесор (Cortex-A53) та вбудований накопичувач на 32 ГБ.

З програмного боку за обробку зображення відповідає двигун TruLife Image Engine 11-го покоління. Він регулює колірну температуру, різкість та деталізацію картинки. Технологія Global Intelligent Adaptive System 3.0 автоматично налаштовує параметри проекції, щоб зображення на стіні було таким самим, як на екрані ТБ. Заявлений рівень шуму під час роботи пристрою – не більше 28 дБ.

Серед інших особливостей моделі виробник виділяє підтримку стандарту HDR10+, знижений рівень синього світла, голосове керування та інтеграцію до екосистеми розумного будинку Xiaomi. За звук відповідають два динаміки потужністю 3 Вт із підтримкою об’ємного звучання. Працює проектор під керуванням фірмової прошивки на базі Android 13. Набір його інтерфейсів включає порти USB 2.0 Type-A, HDMI 2.0 та гніздо для навушників, а також модуль Wi-Fi 6.

Ціна Xming Q5 у Китаї становить $140, про доступність пристрою в інших регіонах інформації поки що немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.