Оприлюднено рейтинг польських банків, яким довіряють свої гроші українці

Згідно з даними Управління у справах іноземців, понад 80 відсотків іноземців, які проживають в Польщі, є громадянами України. За різними оцінками, у Польщі проживає понад 2 мільйони українців. Тому видання Bankier.pl  поцікавилося, яким банкам найбільше довіряють українці.

Лише 7 банківських установ поділилися даними, скільки українців вони обслуговують. На жаль, у цьому списку немає таких банківських установ, як  – PKO BP, або ING, Millennium і mBank. Опитані банки повідомили, що обслуговують понад мільйон клієнтів з України. Насправді ця цифра може бути значно більшою – за оцінками Bankier.pl, вона може навіть перевищувати 1,5 мільйона.

Шістка польських банків за кількістю українських клієнтів:

BNP Paribas – 331,887 осіб.
Santander – 324 299 осіб.
Pekao – 249,267 осіб.
Alior Bank – 66 660 осіб.
Credit Agricole – 58 600 осіб.
Bank Pocztowy – 16,802 осіб.

Варто нагадати, що українці, які приїхали до Польщі після початку війни, можуть скористатися пільговими умовами обслуговування в багатьох банках. Фінансові установи пропонують їм дешеві рахунки та картки, які дозволяють відправляти гроші на Схід із меншими комісіями. Це є результатом не лише підходу фінансових установ, а й рекомендацій Управління фінансового нагляду Польщі. Офіс зобов’язав банки розробити індивідуальну пропозицію для українців, щоб надати їм доступ до основних платіжних послуг і покращити розподіл призначеної для них фінансової підтримки.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.