Як водіям у “Дії“ отримати копії документів

За допомогою функції «шеринг» ви можете надіслати в необхідні установи не тільки копії своїх документів, але й посвідчення водія. Про це повідомляє пресслужба “Дія”.

Щоб надіслати документ через Дію, компанія повинна надіслати запит на отримання копії цифрового документа в додаток користувача. Після цього користувач повинен підтвердити запит за допомогою «Дія.Підпис».

Далі копія документа автоматично надсилається в систему компанії або на електронну пошту, залежно від того, що зручніше й прикріплюють його до відповідної декларації чи договору.

Також, послугою “шеринг” можна надіслати такі документи, як: копія технічного паспорта, ID-картка, закордонний паспорт, свідоцтво про народження, довідка внутрішньо переміщеної особи, студентський квиток та документ про освіту.

Нагадуємо, що з кінця 2023 року в додатку «Дія» функціонує послуга перереєстрації авто. Також, у 2024 році в мобільному додатку «Дія» має з’явитися ще один важливий сервіс для автомобілістів, а саме мова йде про розмитнення автомобілів онлайн.тАле при необхідності, автомобіль як і раніше, можна буде розмитнити на митниці. Кому як зручніше.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.