Стало відомо, як і коли працюватиме е-кабінет військовозобов’язаних

Електронний кабінет військовозобов’язаного повинен запрацювати 18 травня. Про це в ефірі Радіо Свобода заявила заступниця міністра оборони України з питань цифрового розвитку Катерина Черногоренко.

Уже 18 травня, як і планувалося буде запущений електронний кабінет військовозобов’язаного. Сьогодні іде активна робота, щоб до зазначеної дати він був готовим і чоловіки змогли оновити військово облікові дані онлайн” – розповіла Черногоренко.

За її словами, щоб оновити дані в електронному кабінеті, потрібно завантажити мобільний додаток, авторизуватися та заповнити необхідні «поля».

З 18 травня чоловіки повинні будуть авторизуватися в додатку та вказати свої номери телефонів, електрону адресу та місце проживання. Завантажити додаток можна буде в App Store і в Google Play Market… Зараз іде робота над тим, щоб в додатку була доступна ця дуже проста і зручна функція – авторизуватися, заповнити ці три «поля» і отримати одразу інформацію з бази військовозобов’язаних «Оберіг» для того, щоб перевірити, які дані про вас внесені., – зазначила Катерина Черногоренко.

Також вона нагадала, що проходження ВЛК це також один із пунктів облікових даних. Тому всі чоловіки після оновлення даних повинні бути готові, щоб пройти ВЛК та у разі потреби встати на захист батьківщини.

Також читайте:

Що буде з ухилянтами, які не оновлять свої облікові дані: послідовність дій ТЦК.

Вже цього тижня змінюються правила для “обмежено придатних”

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.