У ТЦК розповіли, чим вони зайняті після ухвалення закону про мобілізацію

Чим зараз займається ТЦК. Про це під час телемарафону, розповів начальник відділу зв’язків з громадськістю Максим Кара, відповідаючи на запитання про мобілізацію в Запорізькій області.

“Мобілізаційні заходи в Запорізькій області тривають без змін.” – сказав Кара.

На запитання, чи була якась особлива активність після підписання президентом мобілізаційного закону, він зазначив, що «поки що, мало активності», тому що, всі знають, що закон набуде чинності в травні. Наразі, ТЦК впорядковує документацію та всі процеси для забезпечення мобілізаційних заходів.

Щодо кількості призваних, Кара зазначив, що є певна кількість людей, які ухиляються від мобілізації. За його словами, якщо хтось не з’являється в ТЦК, відповідна інформація передається в поліцію.

Що до питання, чи зміниться реагування ТЦК, на неявку по повістці, Кара зазначив, що:

“Наше завдання слідкувати за тим, щоб чоловіки приходили оновляли дані та проходили ВЛК належним чином.»

Один із військовослужбовців Національної гвардії України “Азов”, наголосив, що воювати доведеться всім, тому краще  чоловікам не шукати відмазки, а бути фізично і морально готовим стати на захист батьківщини.

За його словами, охочих іти у військо зараз немає, а тим, хто на передовій, потрібна заміна.

«Чого тільки не вигадують люди: то перепливли Тису і потонули… Краще помри, як справжній чоловік, як справжній воїн і захисти свою сім’ю, свою країну, свій народ, а не тони як пацюк. » – сказав він.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.