monobank запустив видачу карток без попереднього замовлення в застосунку

Monobank знову розширив спектр послуг. Цього разу для зручності клієнтів, банк вирішив спростити умови оформлення дитячих карток. Про це monobank повідомили сайту «Мінфін».

Раніше для того, щоб отримати фізичну (пластикову) дитячу картку, потрібно було попередньо її замовити у додатку та очікувати доставку приблизно 7 днів.

Проте з останнім нововведенням дитячі картки можна отримати в пункті видачі в будь-який зручний для вас час, без попереднього замовлення. При цьому пункти видачі знаходяться в різних регіонах України, тому послуга доступна в десятках населених пунктів.

Дитячі картки розраховані на дітей віком від 6 до 14 років. Отримати її може не лише дорослий, а й навіть дитина. При цьому жодні документи для цього не потрібні.

“На конверті з карткою ми розмістили інструкцію та QR-код, щоб швидко скерувати клієнтів через процес ідентифікації та активації картки. Засканувати код можуть як дорослі, так і діти. Ми передбачаємо різні сценарії залежно від того, хто сканує код.” – повідомили в monobank.

Важливо, що у дитячій картці буде батьківський контроль. Ця функція означає, що один або навіть двоє батьків зможуть переглядати виписки та отримувати сповіщення про транзакції, а також батьки зможуть контролювати такі опції, як зняття готівки, поповнення сторонніми коштами, перекази на інші картки, купувати ігри онлайн та витрати на кафе й розваги.

Окрім зручності для батьків, банк дбає і про розваги дітей. Серед них:

• Вибір між чорною класичною карткою та ексклюзивною жовтою пластиковою карткою;
• Унікальні скіни для віртуальних карток в Apple Pay і Google Pay;
• Нагороди в додатку включають ексклюзивні колекції котів;

Також читайте:

Найбільший державний банк України «ПриватБанку», розглядає можливість виходу на іноземні ринки.

ПриватБанк розробив сервіс “Конверти”

 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.