Офіційно представлена потужна Bluetooth-колонка Xiaomi Camp Edition із захистом від води: ціна і характеристики

Xiaomi розширила асортимент фірмових аудіопристроїв, випустивши портативну колонку Outdoor Bluetooth Speaker Camp Edition. Новинка отримала міцний металевий корпус і потужну акустику з об’ємним звучанням, а також вбудований акумулятор, що забезпечує пристойний час автономної роботи.

Усередині колонки встановлені по два високо- та середньочастотні динаміки з налаштуваннями Harman AudioEFX, а також пара пасивних випромінювачів. Сумарна потужність акустичної системи складає 40 Вт, заявлено функцію об’ємного звучання на 360 градусів.

Для підключення джерела сигналу використовується модуль Bluetooth 5.3 з підтримкою кодека LHDC 5.0, є функція швидкого сполучення зі смартфонами NFC. Заявлений час автономної роботи колонки – до 14 годин, а заряджати її можна у спеціальному відсіку в салоні електрокара Xiaomi SU7.

Корпус Outdoor Bluetooth Speaker Camp Edition захищений від води та пилу за стандартом IP66, що дозволяє використовувати пристрій на відкритому повітрі. Його розміри становлять 125 x 85 x 146,7 мм, вага – 1,12 кг. Новинка вже надійшла у продаж у Китаї за ціною $96. Інформації про її появу на ринках інших країн поки що немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.