Київстар скасовує плату за інтернет: як скористатися послугою

Київстар, популярний мобільний оператор, вніс зміни в оплату за Інтернет і пропонує своїм клієнтам нову можливість отримати доступ до інтернету безкоштовно. Якщо ви є абонентом, який вперше підключив Домашній Інтернет або переходите на новий тариф, то можна скористатися цією вигодою. Компанія Київстар повідомила про це на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Якщо ви належите до цієї категорії абонентів, то перші 3 місяці ви не оплачуєте за Домашній Інтернет у тарифі “Безлім LOVE UA”, після чого оплата складатиме лише 50 гривень на місяць. Ця послуга активується автоматично, якщо вона доступна за вашою адресою.

Для активації цього тарифу вашому рахунку повинно бути 100 гривень, що є стартовим платежем. Ці кошти будуть використовуватися на оплату місячної плати. В перший місяць плата за Домашній Інтернет буде обчислюватися лише за кількість днів до кінця місяця, а потім з особового рахунку будуть стягуватися кошти щомісяця.

• Тепер пакет працюватиме до того моменту, поки ви не використаєте всі бонуси, але не більше ніж три роки. Якщо бонуси закінчаться раніше, пакет автоматично відключиться, і ви продовжите користуватися звичайними умовами.
• Також можна одночасно підключити кілька пакетів, але не більше трьох заявок на три дні.

Також варто згадати, що з 17 квітня цього року Київстар запроваджує оновлену послугу Ідеальний роумінг, яка дозволяє абонентам спілкуватися за вигідними тарифами в більшості країн світу. Нові умови будуть діяти для абонентів, які підключать цю послугу з 17 квітня 2024 року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.