Xiaomi провела глобальну прем’єру нових Bluetooth-колонок Sound

Компанія оголосила про вихід на міжнародний ринок двох нових портативних колонок. Моделі Sound Pocket та Sound Outdoor цікаві гарною автономністю, захистом від пилу та вологи класу IP67 у поєднанні з високою якістю звучання.

Xiaomi Sound Outdoor “упакована” в корпус циліндричної форми з тканинною петлею для зручності перенесення. Сумарна вихідна потужність її акустичної системи (високочастотний динамік, сабвуфер і два пасивні випромінювачі) становить 30 Вт. Для підключення до джерела сигналу використовується модуль Bluetooth 5.4.

Живиться портативна колонка від акумулятора ємністю 2600 мАг, що забезпечує до 12 годин роботи при гучності до 50%. Для створення стереозвуку Sound Outdoor можна підключити до такого ж динаміка або інших сумісних пристроїв. Захист IP67 дозволяє використовувати колонку на вулиці навіть за поганої погоди.

Ще компактніша колонка Xiaomi Sound Pocket видає 5 Вт акустичної потужності і може працювати до 10 годин на одному заряді АКБ (при рівні гучності не вище 40%). Корпус пристрою захищений від пилу та води за стандартом IP67.

Xiaomi Sound Outdoor доступний у чорній, синій та червоній забарвленнях, а Sound Pocket – тільки у сірій з акцентом у вигляді яскравого помаранчевого ремінця. Дата початку продажу та ціни новинок будуть оголошені пізніше.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.