Google анонсувала платну версію Chrome: чим вона відрізняється від звичайної

Компанія оголосила про випуск «преміальної» версії фірмового браузера, що розповсюджується за моделлю платної підписки. Вона орієнтована на корпоративне використання і відрізняється від базової збірки з приставкою Enterprise розширеним набором функцій. У блозі Google з’явився докладний опис програми та дані про новий тариф.

Нова версія браузера під назвою Chrome Enterprise Premium включає корпоративні засоби керування, за допомогою яких можна централізовано забезпечувати дотримання політик оновлення, керування розширеннями та інших подібних дій. Підписка також підтримує протоколи RDP, SCP, SSH та інших типів зв’язку.

До того ж у браузері з’явилася функція створення розширених звітів безпеки про події та різні пристрої, що полегшує виконання судової експертизи та може інтегруватися спільно з продуктами Google та сторонніми рішеннями безпеки.

Крім того, контекстно-залежні засоби контролю доступу можна масштабувати для веб-додатків. Вони можуть забезпечити безперервний доступ з нульовою довірою до SaaS та веб-додатків, що зменшить ризики витоку даних. Нарешті, в браузер були вбудовані інструменти захисту від шкідливих програм та фішингу на базі ІІ також до динамічної фільтрації URL-адрес. Підписка на місяць обійдеться компаніям $6 за співробітника.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.