У абонентів Vodafone виникли проблеми

Однією із проблем, з якою стикаються жителі України при поповненні мобільного рахунку, є необхідність активації місячного пакету. Наприклад, у Vodafone це відбувається після відповідного підтвердження з боку самого оператора.

Про це розповіли у компанії. Там нагадали:

  • оплата пакету послуг за тарифом знімається щомісячно
  • необхідно набрати *101*4#.

Щоб підключити місячний тариф, потрібно поповнити рахунок — або щоб на ньому вже була необхідна сума. Далі потрібно активувати пакет послуг. Для цього потрібно:

  • набрати * 101 * 444 #;
  • перезавантажити телефон – або увімкнути/вимкнути режим літака;
  • дочекатись SMS про підключення місячного ракети .

«Про закінчення терміну дії вашого пакета та необхідність поповнити рахунок ми повідомимо у SMS за 2 дні», — розповіли в операторі.

Vodafone змінив популярні тарифи

Раніше Vodafone підвищив вартість низки своїх тарифних пропозицій. Втім, разом із зростанням вартості тарифів збільшилось і їхнє наповнення. Насамперед — обсяг інтернету, що надається.

«Через зростання витрат на підтримку та відновлення мережі необхідно змінити вартість тарифів. Водночас, збільшиться обсяг інтернету», — повідомили в компанії.

Як подорожчали основні пакети Vodafone

Вартість тарифу SuperNet Start збільшилася на 25 грн/місяць – зі 175 грн до 200 грн. Водночас збільшився обсяг інтернету – з 15 до 20 ГБ. Тариф SuperNet Unlim подорожчав значно — на 50 грн. Раніше він коштував 360 грн/місяць, а зараз – 410 грн. При цьому було збільшено обсяг інтернету на максимальній швидкості — на 20 ГБ. Наразі він становить 80 ГБ. Вартість тарифу SuperNet Pro збільшилася на 35 грн/місяць – з 245 грн до 280 грн. Водночас збільшився обсяг інтернету – з 30 до 40 ГБ. Вартість тарифу Light+ зросла із 125 грн/4 тижні до 145 грн. Обсяг інтернету при цьому збільшився на 5 ГБ – до 10 ГБ. Тариф SuperNet Start 2019 подорожчав на 25 грн/місяць – до 195 грн. Натомість абоненти отримали додаткові 4 ГБ інтернету – таким чином його обсяг збільшився до 18 ГБ. Тариф SuperNet Turbo 2019 подорожчав на 30 грн/місяць – зі 170 грн до 200 грн. При цьому було збільшено обсяг інтернету на максимальній швидкості – на 10 ГБ, до 50 ГБ.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.