“У нас недостача людей” : у Сухопутних військах закликали українців вступати до лав ЗСУ

Генерал-лейтенант Збройних сил України, командувач Сухопутних військ Олександр Павлюк звернувся до військовозобов’язаних українців і закликав їх знайти у собі мужність та встати на захист батьківщини.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

За словами командувача, уже досить тривалий період в армії не хватає людей, тому чим більше українців наберуться мужності вступити до ЗСУ, тим менше буде шансів у Росії здійснити свої кровожерливі плани і тим швидше українські міста повернуться до нормального безпечного життя.

У нашому розпорядженні західне озброєння. Ми знаємо і розуміємо плани ворога. У нас талановиті і досвідчені командири. Ми вміємо воювати і постійно удосконалюємося. Але скільки б ми не отримували допомоги, скільки б у нас не було зброї, нам не вистачає людей!, – заявив Павлюк.

Також генерал зазначив, що значну роль в провалі мобілізації відіграла російська пропаганда, багато людей переконані, що мобілізація – це не про захист своєї держави від агресора, а про несправедливість і порушення прав.

Кожен українець хоче жити мирним життям, подорожувати, будувати кар’єру. Але сьогодні країна живе в іншій реальності, де всі свідомі українці розуміють, що Росія хоче забрати у них безпечне майбутнє. Ми повинні дати відсіч ворогу, якщо ми цього не зробимо, ніякого мирного життя, ніяких прав і свобод у нас не буде взагалі., – написав Павлюк.

Генерал-лейтенант наголосив, що Збройні сили України — це єдина сила, яка здатна зупинити та знищити ворога. Він зазначив, що всі громадяни України “мають зберігати холоднокровність і усвідомлювати простий факт: “армія і народ нероздільні, особливо коли борються за виживання країни.”

Хочу нагадати всім, що захищати країну – це конституційний обов’язок громадян. Тому кожен чоловік повинен прийти та оновити свої дані у ТЦК. І давайте відкинемо страшилки пропаганди, що після оновлення даних в ТЦК ви завтра поїдете на штурм ворожих позицій. Це брехня, – зауважив командувач Сухопутних військ

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.