Розпакування Xiaomi SU7 показало приховані особливості машини

Перші покупці електрокара Xiaomi SU7 вже почали отримувати свої авто, завдяки чому в мережі почали з’являтися докладні новини. Вони показують дрібні особливості машини, про які не говорили на презентації чи офіційному сайті.

Розблокувати Xiaomi SU7 можна за допомогою картки NFC або смартфона. При цьому у електрокара ефектно спалахують фари і відкриваються дзеркала заднього виду. Передній та задній багажники, а також кришка роз’ємів для зарядки відкриваються через екран усередині салону, але це можна зробити і вручну. Є механізм автозакриття натискання на кнопку. При цьому Xiaomi передбачила, що кришка багажника не закриється, якщо на дорозі є якийсь предмет. Задній ряд сидінь складається для збільшення простору заднього багажника.

Усередині є бездротова зарядка для смартфона, а керування електрокаром виконується як через екран, так і через фізичні кнопки та регулятори. Наприклад, гучність, температуру, режими їзди та багато іншого можна настроювати без використання сенсорного дисплея.

Xiaomi також передбачила велику кількість бардачків для зберігання різних речей. Є також настроєне світлодіодне підсвічування салону з можливістю регулювання кольору.

Ціна Xiaomi SU7 у Китаї стартує від 30 тисяч доларів за базову версію.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.