Представлений SPARQ Diagnostics: компактний автосканер з підтримкою ШІ

Американський стартап SPARQ Inc представив пристрій самостійної діагностики автомобіля. Новинка під назвою SPARQ Diagnostics підтримує понад 50 000 кодів несправностей та працює у зв’язці зі смартфоном.

За заявою виробника, SPARQ Diagnostics сумісний з більшістю автомобілів різних брендів не старше 1996 року випуску. Пристрій підключається до “пацієнтів” через універсальний роз’єм для діагностики OBD-ШI.

 

Особливістю новинки стала підтримка ШІ-алгоритмів, які відповідають за низку завдань. Вони дозволяють вивчати, аналізувати та прогнозувати ремонтні та обслуговуючі роботи, ґрунтуючись на моделі автомобіля, його характеристиках та особливостях поведінки водія за кермом.

Зазначається, що SPARQ Diagnostics сертифікований різними автовиробниками та сумісний зі смартфонами на базі Android та iOS (підключення здійснюється через Bluetooth). Уся інформація про стан транспортного засобу відображається у мобільному додатку.

Габарити алюмінієвого корпусу пристрою становлять 6,2 x 4,5 x 2,1 см. На етапі краудфандингу вартість SPARQ Diagnostics складає $299, а в роздріб гаджет надійде у травні 2024 року за ціною $499.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.