Названо три найкращі банківські картки в Україні

У номінації найкращі банківські картки України отримали нагороди за їхні продукти — ПУМБ (найкраща кредитна картка), monobank (картка №1) та Укрсиббанк (найкраща преміальна картка). Про це оголосили під час вручення премії FinAwords 2024 року.

Найкраща кредитна картка

Перше місце за результатами голосування та оцінки журі здобула картка «ВСЕМОГУ» від ПУМБ. Максимальна сума кредиту: 200 тис. грн. Грейс-період використання кредитних коштів: 62 дня. Використання кредиту з торгових операцій, % річних: 35,88%. Реальна річна ставка: 42,36%.

Картка № 1

Цю премію виграв monobank зі своєю чорною карткою із лімітом до 100 тис. грн.

Особливість картки (фішки):

  • Кеш-бек на дві із запропонованих 6 категорій витрат на місяць. Категорії змінюються щомісяця. Додатково щомісячні категорії партнерського кешбеку – не обмежена кількість вибору із запропонованого.
  • Реферальна програма — 50 грн за запрошеного друга, який отримав картку mono.
  • Найкраща преміальна карта
  • Нагороду за найкращу банківську картку класу «преміум» виграв УкрСиббанк.

Плюшки та фішки:

  • 1,5% на накопичувальний рахунок
  • «Екстрабільше» — отримання балів, виведення їх у кеш-бек чи обмін на подарунки
    знижки від партнерів

Про FinAwards 2024
FinAwards 2024 – це щорічний конкурс, який проводиться вже 7-й рік поспіль. Щоразу FinAwards стає центром уваги для всіх, хто працює у фінансовій галузі. Це момент, коли відзначають найкращих професіоналів фінансового сектора та фінансові продукти, висловлюють свою повагу до здобутків.

Відбір претендентів на участь у номінаціях FinAwards 2024 тривав три місяці. Учасників оцінювало експертне журі, а також відбулося відкрите онлайн-голосування на сайті конкурсу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.