Xiaomi випустила миючий бездротовий пилосос зі стерилізатором води

Mijia Wireless Floor Scrubber 3 Pro – це новий бездротовий миючий пилосос Xiaomi. Він вміє стерилізувати воду за допомогою електролізу, а також отримав просунуту турбощітку та кілька корисних додаткових функцій, включаючи сушіння гарячим повітрям.

У пилососа оригінальна конструкція: він вміє розкладатися на 180 °, а робоча насадка може повертатися на 48,5 °, при цьому її висота становить 13 см. Все це потрібно, щоб можна було легко чистити підлогу під меблями.

Чистий валик, що обертається, обладнаний щіткою зі спеціальними зубами, які можуть збирати волосся, стійкий бруд і шерсть тварин практично без сплутування. А завдяки технології Superplana 2.0 вода не потрапляє в двигун і не знижує потужність всмоктування.

Робоча частина пилососа може самостійно очищатися гарячою водою та висушуватись нагрітим повітрям. Це запобігає розмноженню бактерій. Крім того, передбачено функцію стерилізації води за допомогою електролізу. Під час збирання вона омиває щітку з частотою 520 разів на хвилину.

Ціна Mijia Wireless Floor Scrubber 3 Pro у Китаї становить $281, про вихід новинки на міжнародний ринок інформації поки що немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.