Чохли для iPhone 16 підтверджують старий новий дизайн

До презентації iPhone 16 залишається ще півроку, але в мережі з’являється все більше інформації про майбутні смартфони Apple. Зокрема фотографії чохлів розкривають деякі конструктивні особливості наступного покоління «яблучних» апаратів.

Чохли підтверджують раніше показаний на кресленнях та макетах дизайн iPhone 16 з оновленим блоком камер, де два об’єктиви розташовані один під одним, як було в iPhone X або iPhone 11/12. Передбачається, що повернення до такого рішення обумовлено функцією запису просторового відео для гарнітури Apple Vision Pro.

На чохлах можна побачити ще дві цікаві деталі. По-перше, перемикач беззвучного режиму замінено на кнопку дії, що дебютувала в iPhone 15 Pro. По-друге, знизу на правій грані з’явиться нова кнопка, що служить для швидкого запуску камери, управління зумом та зйомкою. Щоправда, є ймовірність, що ця кнопка буде лише у Pro-моделях.

Імовірний дизайн iPhone 16

Можливо, показані на фотографії чохли були створені виключно на основі чуток, але враховуючи кількість цих чуток з різних джерел, новий iPhone 16 виглядатиме приблизно так, як показано на рендерах.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.