Офіційно представлено новий очищувач повітря Xiaomi для квартир у мегаполісі

Ще однією новинкою Xiaomi став очисник повітря Mijia Air Purifier 5S. Він, як запевняє компанія, ефективно бореться з шістьма видами забруднюючих речовин, включаючи мікрочастинки, а також підтримує інтеграцію в екосистему розумного будинку і функцію стерилізації.

Mijia Air Purifier 5S оснащений трьома датчиками для визначення концентрації шкідливих речовин (формальдегіду, дрібних частинок PM10 та PM2.5) у повітрі, а також датчиками вологості та температури. З їх допомогою пристрій визначає ступінь забруднення повітря та його характеристики.

Відповідно до специфікації, фільтри очищувача затримують до 96,95% формальдегіду, до 98,1% твердої летючої органіки та до 98,1% толуолу за годину роботи очищувача в кімнаті. Крім того, новинка оснащена антибактеріальним та противірусним покриттям внутрішньої конструкції та УФ-лампою, завдяки чому він усуває до 99,99% вірусів (включаючи H1N1) та бактерій (у тому числі золотистий стафілокок).

Заявлений рівень шуму приладу не перевищує 30,4 дБ, а керувати пристроєм можна за допомогою мобільного додатка або голосових команд. Xiaomi Mijia Air Purifier 5S надійде у продаж у Китаї 1 квітня за ціною $222.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.