Xiaomi анонсувала окуляри із вбудованою Bluetooth-гарнітурою: ціна і характеристики

Через три дні після анонсу нових «аудіоокулярів» Xiaomi розмістила їх на своїй краудфандинговій платформі Youpin. Компанія розсекретила всі технічні характеристики гаджета, а також продемонструвала їх дизайн та назвала офіційну роздрібну ціну.


Окуляри Mijia Smart Audio створені для прослуховування музики та можуть виконувати функції Bluetooth-гарнітури. Вони будуть випускатися з шістьма оправами на вибір та сонцезахисними лінзами як опція. Аудіосистема пристрою представлена динаміками SLS0820 з шумоподавленням під час викликів і технологією «подвійного запобігання витоку» звуку.

Маса корпусу становить 37,7 грама, довжина дужок – 155 мм. На них є сенсорні майданчики для керування гаджетом, а завдяки спеціальним датчикам окуляри зупиняють відтворення музики, якщо їх знімає. Заявлений час автономної роботи в режимі TWS-навушників – до 10 годин, а при розмовах по телефону – до 7 год.

Збір коштів на випуск аксесуарів розпочнеться 27 березня. Ціна Mijia Smart Audio Glasses на етапі краудфандингу у Китаї становить $63.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.