iOS 18 нарешті позбавиться свого дратівливого недоліку

Журналіст Bloomberg Марк Гурман опублікував свіжі подробиці про прошивку iOS 18. За його словами, вона стане значним оновленням, яке відчутно змінить зовнішній вигляд та можливості домашнього екрану на iPhone, а також додасть низку інтелектуальних функцій.

Як стверджує Гурман, цього року iOS 18 вперше у своїй історії дасть користувачам можливість вільно розміщувати піктограми програм на домашньому екрані. Вони більше не підтягуватимуться в лінію до верхньої частини екрану, а зможуть розміщуватися окремо. Серед інших значних змін джерело виділяє впровадження в прошивку ІІ-можливостей і, ймовірно, навіть деяких функцій чат-бота Google Gemini.

Раніше інсайдери стверджували, що Apple також працює над покращенням голосового помічника Siri, можливістю створення плейлистів у Apple Music за допомогою ІІ, розширенням функціональності пакета програм iWork та іншими великими нововведеннями.

Очікується, що iOS 18 буде анонсована на конференції WWDC у червні цього року разом з іншими операційними системами Apple: iPadOS 18, watchOS 11, VisionOS 2 та свіжою macOS. У цей час з’являться бета-версії для розробників, а на стабільну версію ОС варто чекати восени разом з початком продажів смартфонів серії iPhone 16.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.