Нова магія Apple: можна оновлювати iPhone, не відкриваючи коробку

Apple збирається впровадити велику зміну у своїх роздрібних магазинах у США. Система Presto within Apple дозволить співробітникам Apple Store оновлювати програмне забезпечення iPhone бездротовою мережею, поки телефон ще знаходиться в коробці, за допомогою пристрою, що нагадує планшет.

Марк Гурман із Bloomberg повідомляє, що ця нова система почне широко поширюватися в магазинах Apple Store у США у квітні і досягне всіх магазинів США «до початку літа». Цей процес тестується у деяких магазинах Apple Store з кінця 2023 року.

Гурман вперше повідомив про цю систему у жовтні минулого року, а 9to5Mac згодом виявив докази наявності цієї функції у iOS 17.2. В основі технології лежить “пристрій, схожий на планшет, на який у магазині можна ставити коробки з iPhone”. Система здатна вмикати iPhone, оновлювати їх програмне забезпечення, а потім вимикати їх, доки телефони залишаються у своїх коробках.

Пристрій трохи нагадує металеву скриньку для взуття. Він може використовувати MagSafe та інші бездротові технології для увімкнення iPhone, навіть не розкриваючи упаковку. Він завантажує та встановлює нове програмне забезпечення, а потім вимикає телефон.

В результаті новим власникам iPhone більше не доведеться оновлювати свій пристрій при першому включенні. Натомість Apple Store зможе оновлювати пристрої у міру випуску нових версій iOS.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.