ТЦК тепер зможуть забирати машини: у Раді вже ухвалили рішення

В Кабінеті Міністрів іде обговорення правил вилучення транспортних засобів, а також обсяг і суб’єкти, які матимуть право це робити.

Про це повідомила народний депутат із фракції”ЄС” Ірина Фріз.

Мова іде про вилучення автомобілів на підприємствах. Зараз обговорюється питання визначення максимальної кількості транспортних засобів, які можуть бути вилучені з підприємства.

Також в комітеті з національної безпеки Верховної Ради вирішили, що вилучені транспортні засоби повинні бути поверненні власникам протягом 30 днів з моменту оголошення демобілізації.

У внесених правках до законодавства передбачено, що Тимчасова центральна комісія з питань стану військового законодавства не може передавати транспортний засіб іншим особам чи установам для продажу чи перереєстрації.

Найгостріше обговорюється питання визначення максимальної кількості транспортних засобів, які можуть бути вилучені з підприємства.

Адже існує загроза зловживання з боку Тимчасової центральної комісії з питань стану військового законодавства, коли з одного підприємства забирають всі транспортні засоби, а інше підприємство оминають, зазначила Ірина Фріз

Також читайте:

Співробітників ТЦК зобов’яжуть робити дві дії перед врученням повістки.

Бронювання за гроші, які професії зможуть “відкупитися” від мобілізації.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.